Bravčové kocky na hrášku s tarhoňou

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové kocky na hrášku s tarhoňou
videní 223
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčové pliecko
1 KS Cibuľa (veľká)
1 PL Bravčová masť
300 g Hrášok mrazený
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Rasca (podľa chuti)
  Červená paprika sladká (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové kocky na hrášku s tarhoňou
  1. 1

    Cibuľku pokrájame nadrobno a restujeme na masti. Pliecko pokrájame na kocky a pridáme k testovanej cibuľke, pridané soľ, korenie, mletú papriku a rascu. Restujeme spolu s cibuľkou, prikryjeme a pomaly dusíme. Mäsko si pustí vlastnú šťavu, tak ho dusíme, kým šťava nevyvrie, potom môžme ešte podliat vodou a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Potom prisypeme hrášok a necháme prejsť varom. Ak chceme omáčku zahustit, môžme 1 PL hladkej múky rozmiesat v troške vody a priliat do omáčky a povaríme.

  3. 3

    Podávame s tarhoňou, ktorú si pripravíme nasledovne.... V hrnci si zohrejeme olej, tarhoňu na ňom mierne opečieme, osolíme a zalejeme vodou,v pomerne 1 pohár tarhone, 2 poháre vody. Takto zaliatu tarhoňu dáme piecť do rúry na 180 stupňov. Pečieme pokým tarhoňa vodu takmer nasaje. Ale nie celkom. Potom pridáme plátok masla, jemne premiešame a zakryjeme ešte na desať minút pokrievkou. Už nevaríme, nepečieme

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tekvicová polievka
Smotanové rezy
Sex na tanieri ako výborný koláč
Šuhajdy z bielej čokolády
Veľkonočná hrudka - videorecept
Morčacie na smotane
Syrová polievka
Kapustnica
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf