Grilovaná krkovička a opekané zemiaky

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
videní 64
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčová krkovička
5 strúčik Cesnak (alebo sušený cesnak 2 čl)
  Soľ (podľa chuti)
1 ČL Červená paprika sladká
2 ČL Korenie 4 farieb
1 PL Horčica
  Grilovacie korenie (podľa chuti)
  Rasca mletá (podľa chuti)
1 ČL Čili korenie mleté (ak chcete)
2-3 dl Olej
Postup prípravy pre Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
  1. 1

    Marináda: cca 5 strúčikov cesnaku (ja som dala sušeny cesnak 2 čl) soľ, 1čl mletá paprika, 2 čl korenia štyroch farieb, 1 PL horčice, grilovacie korenie, 1čl mletej rasce kto má rád pikantné 1čl chilli a 2-3dl oleja. Všetko spolu zmiešame

  2. 2

    Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme a necháme najlepšie cez noc v chladničke v marináde. Aspoň 1 hod. pred grilovaním mäso vyberieme z chladničky a na rozohriatom oleji grilujeme z oboch strán pekne do červena.

  3. 3

    Ako prílohu podávame opekané zemiaky (nakrájané, okorenené s trochou oleja) + obľúbená zelenina

Zdroj: Maya BA
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Skvelý koláč Dvojfarebná kocka
Granadir
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Srnčí guláš s domácou knedľou
Filety pstruha na masle
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Cuketové rolky
Zapekaná cuketa s ryžou a mletým mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf