Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka

Hodnotenie (4.9/5)
8
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 6324
11.07.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Bravčové karé (rezne)
8 KS Šampiňóny
2 PL Olej
1 plátok Maslo
1 ČL Zemiakový škrob
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Rasca (podľa chuti)
  Ryža (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
  1. 1

    Rezne naklepeme, osolíme z oboch strán. Odložíme bokom.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Bravčové medailónky v slaninke
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Kakaovo-škoricové osie hniezda
Výborný recept na Španielske vtáčiky
Pečený králik
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf