Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka

Hodnotenie (4.9/5)
7
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
videní 1454
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Bravčové karé (rezne)
8 KS Šampiňóny
2 PL Olej
1 plátok Maslo
1 ČL Zemiakový škrob
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Rasca (podľa chuti)
  Ryža (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
  1. 1

    Rezne naklepeme, osolíme z oboch strán. Odložíme bokom.

  2. 2

    Šampiňóny nakrájame na plátky, sprudka opečieme na oleji, vyberieme na tanier. Na výpeku opečieme pripravené rezne, z oboch strán, pridáme korenie a rascu a podlejeme vodou, dusíme do mäkka.

  3. 3

    Potom pridáme otestované šampiňóny, zahustíme škrobom a dochutíme maslom. Podávame s ryžou.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Ovocný šalát
Pizza chlieb
Šuhajdy so salkom
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf