Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka

Hodnotenie (4.9/5)
7
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Kuchár/ka: Iveta
videní 1155
11.07.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Bravčové karé (rezne)
8 KS Šampiňóny
2 PL Olej
1 plátok Maslo
1 ČL Zemiakový škrob
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Rasca (podľa chuti)
  Ryža (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
  1. 1

    Rezne naklepeme, osolíme z oboch strán. Odložíme bokom.

  2. 2

    Šampiňóny nakrájame na plátky, sprudka opečieme na oleji, vyberieme na tanier. Na výpeku opečieme pripravené rezne, z oboch strán, pridáme korenie a rascu a podlejeme vodou, dusíme do mäkka.

  3. 3

    Potom pridáme otestované šampiňóny, zahustíme škrobom a dochutíme maslom. Podávame s ryžou.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Tvarohovo čokoládové čudo
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Živanská
Veľkonočná hrudka - videorecept
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf