Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka

Hodnotenie (4.9/5)
9
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 11505
11.07.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Bravčové karé (rezne)
8 KS Šampiňóny
2 PL Olej
1 plátok Maslo
1 ČL Zemiakový škrob
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Rasca (podľa chuti)
  Ryža (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
  1. 1

    Rezne naklepeme, osolíme z oboch strán. Odložíme bokom.

  2. 2

    Šampiňóny nakrájame na plátky, sprudka opečieme na oleji, vyberieme na tanier. Na výpeku opečieme pripravené rezne, z oboch strán, pridáme korenie a rascu a podlejeme vodou, dusíme do mäkka.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Bravčová krkovička s mandarínkami na sladko
Miliónova polievka od starkej
Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré
Marinované kuracie prsia
Sviečková z bravčového karé s knedlíkom
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Lahodná roláda Deň a Noc
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie