Videné: 22 804 x
Mäso v miske okoreníme, pridáme 1 lyžicu oleja, dôkladne premiešame a necháme 2 hodinky v chlade odležať. Potom sprudka orestujeme na oleji, vyberieme z panvice a do výpeku vsypeme cibuľu a restujeme do svetlohneda. Prisypeme cukor, necháme ho roztopiť, pridáme paradajkový pretlak a zarestujeme. Podlejeme vývarom, pridáme mäso, bobkový list a trochu soli a dusíme pod pokrievkou domäkka.
V miske si rozmiešame zmäknuté maslo s hladkou múkou a touto vzniknutú hmotou omáčku zahustíme. pridáme sterilizované uhorky a všetko necháme ďalších 10 minút prevariť. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením, prípadne podľa chuti aj kvapkou sójovej omáčky.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.