Klasický ale vynikajúci hovädzí stroganov podávaný s ryžou je správna voľba nie len pre klasický obed.. Hovädzie Stroganov je mäsitý pokrm pochádzajúci z ruskej kuchyne, ktorý sa rozšíril po celom svete. Býva tiež označovaný ako minútkový guláš.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance, tým urobíme z mäska stroganov. V miske zmiešame worčestrovú a sójovú omáčku, vegetu, horčicu, kečup, mleté čierne korenie a soľ. Do hotovej marinády vložíme mäso a dôkladne premiešame. Je skvelé ho nechať v marináde celú noc
Mäso opečieme na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Potom ho vyberieme a odložíme na bok. Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šampiňóny. Prilejeme trochu vývaru a zmes privedieme k varu.
Tak toto je naozaj vynikajúci recept. Vyskúšala som už mnoho spôsobov ale ostanem pri tvojom lebo je najlepší. Ďakujem krásne.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept