Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 70 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Iveta Lapinová
(4.75 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäsko umyjeme, osušíme. V strede si ostrým nožom urobíme otvor, po celej dĺžke. Tak, aby sme do otvoru mohli natlačiť sušené marhule, koľko sa nám zmesti Môžme dávať z oboch strán, aby bol urobený súvislý rad marhúľ v mäse.

  • Krok 2.

    Takto upravené mäso osolíme, mierne okoreníme a zo všetkých strán orestujeme na oleji. Potom mäso vyberieme a uložíme do alobalu, dôkladne ho zabalíme, položíme do pekáča a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme v alobale približne 50 minút na 160 stupňov.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.