Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 1201
25.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé (bez kosti)
200 g Marhule (sušené)
150 g Mandle (mleté)
4 PL Olej
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
200 ml Sladká smotana
40 g Maslo
Postup prípravy pre Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
  1. 1

    Mäsko umyjeme, osušíme. V strede si ostrým nožom urobíme otvor, po celej dĺžke. Tak, aby sme do otvoru mohli natlačiť sušené marhule, koľko sa nám zmesti Môžme dávať z oboch strán, aby bol urobený súvislý rad marhúľ v mäse.

  2. 2

    Takto upravené mäso osolíme, mierne okoreníme a zo všetkých strán orestujeme na oleji. Potom mäso vyberieme a uložíme do alobalu, dôkladne ho zabalíme, položíme do pekáča a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme v alobale približne 50 minút na 160 stupňov.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie soté so syrovou omáčkou
Mätová limonáda
Skvelá jemná kuracia omáčka
Kura na paprike
Syrovo-šunková roláda
Šošovicová polievka na kyslo
Zelerová polievka
Kuracie nugetky v kukuričných lupienkoch
Hrášková polievka s krupicovými haluškami
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie