Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 959
25.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé (bez kosti)
200 g Marhule (sušené)
150 g Mandle (mleté)
4 PL Olej
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
200 ml Sladká smotana
40 g Maslo
Postup prípravy pre Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
  1. 1

    Mäsko umyjeme, osušíme. V strede si ostrým nožom urobíme otvor, po celej dĺžke. Tak, aby sme do otvoru mohli natlačiť sušené marhule, koľko sa nám zmesti Môžme dávať z oboch strán, aby bol urobený súvislý rad marhúľ v mäse.

  2. 2

    Takto upravené mäso osolíme, mierne okoreníme a zo všetkých strán orestujeme na oleji. Potom mäso vyberieme a uložíme do alobalu, dôkladne ho zabalíme, položíme do pekáča a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme v alobale približne 50 minút na 160 stupňov.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Veselé šišky z mletého mäsa a zemiakové pyré
Špagety s mletým mäsom a olivami
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Bravčová krkovička na šťave s ryžou
Hovädzí guľáš
Bravčová panenka s cibuľkou
Langoše
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie