Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 716
25.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé (bez kosti)
200 g Marhule (sušené)
150 g Mandle (mleté)
4 PL Olej
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
200 ml Sladká smotana
40 g Maslo
Postup prípravy pre Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
  1. 1

    Mäsko umyjeme, osušíme. V strede si ostrým nožom urobíme otvor, po celej dĺžke. Tak, aby sme do otvoru mohli natlačiť sušené marhule, koľko sa nám zmesti Môžme dávať z oboch strán, aby bol urobený súvislý rad marhúľ v mäse.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Sex na tanieri ako výborný koláč
Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Jahodové rezy so smotanovým krémom
Kura na paprike
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf