Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou

Hodnotenie (4/5)
6
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1154
23.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Bravčové srdce (očistiť, orezať tuk a nakrájať na prúžky)
50 g Údená slanina (bez kože, na kocky)
100 g Bravčový bôčik (na prúžky, alebo aj anglická slanina)
1 KS Cibuľa (veľká, nadrobno)
1 kocka Masox (bojón)
  Worcestrová omáčka (podľa chuti)
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Múka hladká (na zahustenie)
  Pitná voda
Postup prípravy pre Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
  1. 1

    V hrnci necháme roztopiť slaninu, pridáme cibuľu a neskôr aj pokrájané srdiečka, zarestujeme, zalejeme vodou, pozor !!! nesolíme !!! a dusíme domäkka.

  2. 2

    Ja varím túto dobrotu v tlakovom hrnci asi 90 minút. Keď je mäso mäkké, pridáme Masox, worchester, korenie a soľ podľa chuti a zahustíme "zápraškou" z vody a trochy hladkej múky.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Koložvárska (Klužská) kapusta
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Plnený chlieb
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky
Kuracie soté so syrovou omáčkou
Granadiersky pochod s párkom
Palacinky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie