Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta

Hodnotenie (4.9/5)
8
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 1372
22.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
5-6 plátok Hovädzie zadné (ako na rezne)
3 KS Šampiňóny (menšie, nadrobno)
6 KS Šampiňóny (väčšie, na plátky)
2 KS Jarná cibuľka (nadrobno)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1/2 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1-2 ČL Červená paprika sladká (podľa chuti)
1 PL Bravčová masť
Postup prípravy pre Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta
  1. 1

    Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta Rezne si zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a zprudka opečieme z oboch strán, vyberieme na tanier.

  2. 2

    Do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a na drobno pokrájané šampiňóny. Orestujeme a zalejeme asi 250 ml vody. Zľahučka dusíme, po pár minútach pridáme aj mäso a dusíme do mäkka, podľa potreby podlievame vodou. Keď je mäsko mäkké, opäť ho vyberieme na tanier a omáčku rozmixujeme, mäsko vložíme späť.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Grilované sendviče s rozmarínovými steakmi
Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Venčeky s maslovo-pudingovým krémom
Nepečený Bingo Koláč
Opekané zemiaky so strateným vajcom a slaninou
Cícerová kaša s miniklobáskami
Orechový chlieb
Vajíčková nátierka so zelerom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie