Bravčové karé na zelenine s tarhoňou

Hodnotenie (4.3/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Kuchár/ka: ELA
videní 292
22.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové karé
400 g Koreňová zelenina
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak (podľa chuti)
1 KS Paprika červená
cca 300 ml Zeleninový vývar (koľko treba)
1-2 štipka Čili korenie mleté (podľa chuti)
1 PL Horčica (podľa chuti)
1-2 ČL Soľ (podľa chuti)
2-3 PL Solamyl (podľa potreby)
Postup prípravy pre Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
  1. 1

    Bravčové karé ako stroganov na zeleninke a '' broky,, - teda tarhoňa :)

  2. 2

    Mäsko si nakrájame na pásiky, očistíme koreňovú zeleninu a nakrájame na kocky. Cibuľku nadrobno a aj červenú papriku, 3 strúčky cesnaku na drobno.

  3. 3

    Na troche oleja osmahneme koreňovú zeleninu, pridáme cibuľu, cesnak, papriku keď je do sklovitá pridáme mäsko, osolíme, okoreníme.

  4. 4

    Keď sa zatiahne, podlejeme zeleninovým vývarom dusíme do mäkka, dochutíme z chili, trosku horčice, a zahustíme solamylom.

  5. 5

    Podávame s brokmi :) teda tarhoňou. Dobrú chuť :)

Zdroj: ELA
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Kuracie placky so šanpiňónmi
Cviklové placky s ricottou
Strúhaný tvarohový
Zemiakový šalát bez majonézy
Bravčová krkovička na šťave s ryžou
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Veľkonočná hrudka - videorecept
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf