Bravčové karé na zelenine s tarhoňou

Hodnotenie (4.1/5)
10
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: ELA
videní 8273
22.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové karé
400 g Koreňová zelenina
1 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak (podľa chuti)
1 KS Paprika červená
cca 300 ml Zeleninový vývar (koľko treba)
1-2 štipka Čili korenie mleté (podľa chuti)
1 PL Horčica (podľa chuti)
1-2 ČL Soľ (podľa chuti)
2-3 PL Solamyl (podľa potreby)
Postup prípravy pre Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
  1. 1

    Bravčové karé ako stroganov na zeleninke a '' broky,, - teda tarhoňa :)

  2. 2

    Mäsko si nakrájame na pásiky, očistíme koreňovú zeleninu a nakrájame na kocky. Cibuľku nadrobno a aj červenú papriku, 3 strúčky cesnaku na drobno.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: ELA

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Špenátová roláda so syrom a šunkou
Jemný ovocný koláč s posýpkou
Pstruh na masle
Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou
Tiramisu roláda špeciál
Langoše z jogurtového cesta
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Miliónova polievka od starkej
Bravčové medailónky v slaninke
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie