Kuracie kúsky vyprážané v rúre

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie kúsky vyprážané v rúre. Kto by nemal rád vyprážané mäsko? Ale v poslednej dobe mi bolo z neho ťažšie, tak som vyskúšala "zdravšiu" variantu....Iveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 833
17.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
750 g Kuracie mäso (podľa chuti, krídla, stehienka, prsia)
3 KS Vajce
  Múka hladká
  Strúhanka
  Olej
  Soľ
  Mlieko
  Petržlenová vňať
1 Kg Zemiaky (nové)
Postup prípravy pre Kuracie kúsky vyprážané v rúre
  1. 1

    Kúsky mäsa opláchneme, osušíme, osolíme a obalíme v klasickom trojobale. Obalené kúsky poukladáme na plech, vyložený papierom na pečenie. Mäso by sa nemalo veľmi prekrývať, pokvapkáme niekoľkými lyžicami oleja a dáme piecť do rúry. 20 minút na 180 stupňov. Po dvadsiatich minútach vyberieme, mäsko obrátime na druhú stranu a pečieme ďalších 20 minút.

    foto receptu
  2. 2

    Mäsko je pekne prepečené a nie je tak napité olejom, ako pri klasickom vyprážaní.... Podávame s novými zemiakmi, varenými s posekanou petržlenovou vňaťou...

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Karfiolové fašírky
Zapečené zemiaky so smotanou, brokolicou a kuracím mäsom
Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom
Vajíčková nátierka
Maďarský guľáš
Domáce hot - dogy
Tortellini so syrovo-špenátovou omáčkou.
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie