listok

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.

  • Krok 2.

    Špargľu očistíme a nakrájame na rovnomerne kúsky. Vložíme do vriacej vody, osolíme a mierne povaríme. Asi po ôsmich minútach poprášime múkou, dobre premiešame, urobí sa nám jemná omáčka.

  • Krok 3.

    Odstavíme, dochutíme maslom a zakryjeme. Podávame s uvarenými, novými zemiakmi, ktoré osolíme a dochutíme nakrájanými bylinkami.....petržlenová vňať a pažítka.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept