Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 470
15.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčová panenka (alebo orech)
150 g Špargľa
1 Kg Zemiaky (nové)
1 PL Múka hladká
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Olej
  Petržlenová vňať
  Rasca
1 plátok Maslo
Postup prípravy pre Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
  1. 1

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pudingová lahôdka s lístkovým cestom a piškóty
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Kuracie mäso na sladko čili
Švédske morčacie závitky s ryžou
Kuskus kari kuracie v sezame
Bryndzové halušky
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Plnená zemiaková placka s kuracím mäsom
Lievance s jahodovou polevou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf