Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Kuchár/ka: Iveta
videní 106
15.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčová panenka (alebo orech)
150 g Špargľa
1 Kg Zemiaky (nové)
1 PL Múka hladká
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Olej
  Petržlenová vňať
  Rasca
1 plátok Maslo
Postup prípravy pre Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
  1. 1

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.

  2. 2

    Špargľu očistíme a nakrájame na rovnomerne kúsky. Vložíme do vriacej vody, osolíme a mierne povaríme. Asi po ôsmich minútach poprášime múkou, dobre premiešame, urobí sa nám jemná omáčka.

  3. 3

    Odstavíme, dochutíme maslom a zakryjeme. Podávame s uvarenými, novými zemiakmi, ktoré osolíme a dochutíme nakrájanými bylinkami.....petržlenová vňať a pažítka.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Morčacie v sójovej omáčke
Kuracie placky so šanpiňónmi
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Bravčové rizoto
Jablkový hnetený
Letný ľahký šalát, vhodný na obed i na večeru
Sviečková na smotane
Kapor na masle
Morčací steak s cuketou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf