Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 687
15.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčová panenka (alebo orech)
150 g Špargľa
1 Kg Zemiaky (nové)
1 PL Múka hladká
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Olej
  Petržlenová vňať
  Rasca
1 plátok Maslo
Postup prípravy pre Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
  1. 1

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.

  2. 2

    Špargľu očistíme a nakrájame na rovnomerne kúsky. Vložíme do vriacej vody, osolíme a mierne povaríme. Asi po ôsmich minútach poprášime múkou, dobre premiešame, urobí sa nám jemná omáčka.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Losos na masle a smotanové zemiaky
Znojemský guľáš
Znojemské bravčové plátky
Cuketové rezy
Kuracie slimáky na špajli so zemiakovou kašou
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Grilované kuracie krídelka
Kávové rezy - CAFFE REZY koláč
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie