Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 803
15.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčová panenka (alebo orech)
150 g Špargľa
1 Kg Zemiaky (nové)
1 PL Múka hladká
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Olej
  Petržlenová vňať
  Rasca
1 plátok Maslo
Postup prípravy pre Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
  1. 1

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.

  2. 2

    Špargľu očistíme a nakrájame na rovnomerne kúsky. Vložíme do vriacej vody, osolíme a mierne povaríme. Asi po ôsmich minútach poprášime múkou, dobre premiešame, urobí sa nám jemná omáčka.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuriatko na zelenine
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Kuracie ragú s hráškom
Hokkaido krémová polievka
Paradajková omáčka
Kuracie krídelka s tymianom
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha
Medový krémeš špeciál
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie