Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Kuchár/ka: Iveta
videní 262
14.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé
3 KS Mrkva (väčšie)
1 KS Paštrnák (väčší)
3 KS Cibuľa
3 dl Kapia červená (pohár, zaváraná)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
2 PL Vegeta
1 ČL Rasca mletá
  Olej
1 PL Múka hladká (na zahustenie)
2 balenie Tarhoňa
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
  1. 1

    Bravčové karé s tarhoňou. Mäso nakrájame na 10- 12 kusov a vyklepeme. Cibuľu nakrájame na drobno a na oleji alebo masti speníme. Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu,mletú rascu a premiešame. Pridáme mäso, zalejeme vodou,tak aby mäso bolo zaliate vodou. Počas varenia pridáme vegetu.

  2. 2

    Tesne pred dovarením pridáme mleté korenie, kápiu(bez šťavy), a necháme spolu prevrieť. Takto získa jedlo zaujímavú sladkokyslú chuť. Môžeme zahustiť múkou,( ale nemusíme). Poprípade môžeme ešte dochutiť korením alebo soľou. Každý ako má rád.

  3. 3

    Tarhoňa: 2 sáčky tarhone, soľ, olej alebo masť. Tarhoňu varím tak ako ryžu len ju trocha opražíme do hneda, pridám 1 zarovnanú polievkovú lyžicu soli, zalejem vrelou vodou a 15 - 20 minút varím.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Bergendiová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečený bravčový bôčik
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Rybacia pomazánka
Tvarohové šišky
Skvelé špagety s mletým mäsom
Kuracie prsia so zeleninou
Najlepší čučoriedkový cheesecake ako super dezert
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Výborná krémová Mrkvová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf