Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou

Hodnotenie (3.7/5)
12
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Bergendiová
videní 12023
14.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé
3 KS Mrkva (väčšie)
1 KS Paštrnák (väčší)
3 KS Cibuľa
3 dl Kapia červená (pohár, zaváraná)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
2 PL Vegeta
1 ČL Rasca mletá
  Olej
1 PL Múka hladká (na zahustenie)
2 balenie Tarhoňa
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
  1. 1

    Bravčové karé s tarhoňou. Mäso nakrájame na 10- 12 kusov a vyklepeme. Cibuľu nakrájame na drobno a na oleji alebo masti speníme. Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu,mletú rascu a premiešame. Pridáme mäso, zalejeme vodou,tak aby mäso bolo zaliate vodou. Počas varenia pridáme vegetu.

  2. 2

    Tesne pred dovarením pridáme mleté korenie, kápiu(bez šťavy), a necháme spolu prevrieť. Takto získa jedlo zaujímavú sladkokyslú chuť. Môžeme zahustiť múkou,( ale nemusíme). Poprípade môžeme ešte dochutiť korením alebo soľou. Každý ako má rád.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Bergendiová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Perníkový koláč ala MIMI
Indický puding
Bravčové líčka na pive
Bravčová panenka a domáce hranolky
Hovädzia roštenka na horčici s ryžou
Kuracie krídelka s tymianom
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Rýchly jablkový bochník
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf