Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou

Hodnotenie (3.8/5)
13
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Bergendiová
videní 15719
14.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé
3 KS Mrkva (väčšie)
1 KS Paštrnák (väčší)
3 KS Cibuľa
3 dl Kapia červená (pohár, zaváraná)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
2 PL Vegeta
1 ČL Rasca mletá
  Olej
1 PL Múka hladká (na zahustenie)
2 balenie Tarhoňa
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
  1. 1

    Bravčové karé s tarhoňou. Mäso nakrájame na 10- 12 kusov a vyklepeme. Cibuľu nakrájame na drobno a na oleji alebo masti speníme. Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu,mletú rascu a premiešame. Pridáme mäso, zalejeme vodou,tak aby mäso bolo zaliate vodou. Počas varenia pridáme vegetu.

  2. 2

    Tesne pred dovarením pridáme mleté korenie, kápiu(bez šťavy), a necháme spolu prevrieť. Takto získa jedlo zaujímavú sladkokyslú chuť. Môžeme zahustiť múkou,( ale nemusíme). Poprípade môžeme ešte dochutiť korením alebo soľou. Každý ako má rád.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Bergendiová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Holandský rezeň
Výnimočné Kuracie placky špeciál
Tvarohové šišky
Strúhaný tvarohový
Nepečený BEBE koláč z kyslej smotany
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Kuracie kari placky z cukety
Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie