Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou

Hodnotenie (3.9/5)
11
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Bergendiová
videní 6682
14.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé
3 KS Mrkva (väčšie)
1 KS Paštrnák (väčší)
3 KS Cibuľa
3 dl Kapia červená (pohár, zaváraná)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
2 PL Vegeta
1 ČL Rasca mletá
  Olej
1 PL Múka hladká (na zahustenie)
2 balenie Tarhoňa
Postup prípravy pre Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
  1. 1

    Bravčové karé s tarhoňou. Mäso nakrájame na 10- 12 kusov a vyklepeme. Cibuľu nakrájame na drobno a na oleji alebo masti speníme. Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu,mletú rascu a premiešame. Pridáme mäso, zalejeme vodou,tak aby mäso bolo zaliate vodou. Počas varenia pridáme vegetu.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Bergendiová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie kúsky vyprážané v rúre
Španielsky vtáčik trochu inak
Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku
Grilované kurča na japonsky pôsob
Špenátová roláda so syrom a šunkou
Krehké tyčinky z jogurtového cesta
Loďky z lístkového cesta
Zemiakovo klobásový špíz
Frankfurtská polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf