Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Kuchár/ka: Zdenka
videní 101
14.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Zemiaky
1 KS Cibuľa
2-3 strúčik Cesnak
  Soľ (podľa chuti)
2 KS Nové korenie (guličky)
2 PL Múka hladká
  Ocot (podľa chuti)
  Cukor kryštálový (podľa chuti)
Fašírky:
Množstvo Ingrediencia
500 gBravčové mleté mäso
1 KSCibuľa
3-4 strúčikCesnak
2 KSVajce
 Soľ (podľa chuti)
 Čierne korenie mleté (podľa chuti)
 Červená paprika sladká (podľa chuti)
 Strúhanka
 Olej (na vyprážanie)
Postup prípravy pre Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
  1. 1

    Postup: Očistíme si zemiaky nakrájame na kocky a dáme variť. Do neho následne pridáme soľ, korenie,nove korenie ,bobkový list ,celu cibuľu a na jemno nakrájaný cesnak. Všetko varime do zmäknutia zhruba 15.-20 minút. Odstavíme zo sporáku a vyberieme cibuľu a uvarené zemiaky zhruba polovicu rozmixujeme tyčovým mixérom. Vrátime hrniec na sporák zalejeme smotanou necháme zovrieť a dohustíme mukou rozrobenou v pohári. Počkáme kým to znova zovrie a odstavíme následne dochutíme cukrom a octom podla chuti...

  2. 2

    Fašírky: Budeme potrebovať ešte na trojobal: múka ,vajíčko a strúhanka Mäso si dáme do misky následne pridáme na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak . Všetky koreniny ( soľ, korenie, papriku) dáme do toho vajíčka a všetko premiešame pokiaľ sa zmes zdá byt malo tuha pridáme strúhanku a znova premiešame. Môžeme nechať aj postať v chladničke par hodín ..Následne si urobíme z masa placky a budeme ich obalovať v 3.obale muka, vajíčko a strúhanka. Nakoniec ich vypražíme na oleji a podávame zo zemiakovým prívarkom. Dobru chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Zdenka Kuruova
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Maďarský guľáš
Zemiakový šalát (FOTORECEPT)
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Bravčová krkovička s mandarínkami na sladko
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Pečené kurča so zemiakmi - jednoducho
Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Smotanové cestoviny s hráškom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf