Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1477
03.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1,5 Kg Hovädzia roštenka
1 KS Cibuľa (veľká, nadrobno)
  Múka hladká
  Soľ
  Čierne korenie mleté
  Horčica plnotučná
  Hovädzí vývar
  Sardelová pasta
Postup prípravy pre Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
  1. 1

    Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa: Mäso z oboch strán naklepať, osoliť a okoreniť, z jednej strany potrieť horčicou. Z oboch strán obaliť v hladkej múke a sprudka orestovať na panvici.

  2. 2

    Potom mäso naskladať do hrnca (ja použila papiňák - tlakový hrniec). Vo vzniknutom výpeku orestovať do hneda cibuľu a zarestovat asi 3 lyžice múky, všetko pridať do hrnca, zaliať vývarom tak, aby bolo mäso potopené, uzavrieť a dusiť domäkka. Ja varila 30 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Dukátové buchtičky
Čevabčiči
Kokosové guličky
Šampiňónová omáčka
Smotanové cestoviny s hráškom
Kuracie na paprike s cestovinami
Francúzke zemiaky s klobásou a špekačkou
Kuracie soté so syrovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie