Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
180 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1618
26.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové líčka
1 KS Cibuľa (stredne veľká)
3 strúčik Cesnak
1/2 ČL Čili korenie mleté
1 PL Včelí med
250 ml Pivo svetlé
250 ml Hovädzí vývar
2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Sušený cesnak
1 ČL Rasca mletá
1 PL Bravčová masť
Pyré:
Množstvo Ingrediencia
1 KgZemiaky
1 balenieHrášok mrazený
50 gMaslo
1 ČLSoľ
1 ČLSušený cesnak
Postup prípravy pre Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré
  1. 1

    Mäso očistíme, odblaníme a každý kúsok prekrojíme napoly a potom ešte naplocho napoly, ale tentoraz úplne nedokrojíme (vznikne nám vždy taká tlamička), osolíme, okoreníme a posypeme sušeným cesnakom. Môžeme rovno sprudka opiecť zo všetkých strán na masti alebo, ako ja, uložíme cez noc do chladu preležať (naložené mäso je proste podľa mňa o level vyššie, chutnejšie, krehkejšie).

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Hovädzia roštenka na horčici s ryžou
Cestoviny s kuracím mäsom a brokolicovou omáčkou
Domáci slepačí vývar
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Kapor na masle
Orechovo tvarohová roláda
Falošná sviečková na smotane
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf