Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 658
23.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Bravčový jazyk
1 KS Bobkový list
10 KS Čierne korenie (celé guličky)
4 KS Nové korenie (celé)
1 kocka Masox (bojón)
1 ČL Soľ
2 KS Cibuľa
1 ČL Červená paprika sladká
1/4 ČL Čili korenie mleté
1/4 ČL Sušený cesnak
Krokety:
Množstvo Ingrediencia
500 gZemiaky (varené v šupke)
200 gEidam tehla (hocijaký tvrdý)
1 KSJarná cibuľka
1 hrsťPetržlenová vňať (čerstvá)
1 ČLSoľ
1 štipkaČierne korenie mleté
1 štipkaSušený cesnak
1 štipkaČervená paprika sladká
2 PLSolamyl
Postup prípravy pre Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
  1. 1

    Jazyky vložíme do tlakového hrnca, pridáme bobkový list, celé čierne korenie, nové korenie a lyžičku soli, vhodíme kocku masoxu, zalejeme vodou, aby bolo mäso ponorené a varíme domäkka (asi 40 minút). Ešte horúce jazyky je potrebné olúpať, potom ich necháme mierne vychladnúť a vyberieme všetky kostičky a chrupavky. Ja som odrezala aj podjazyčí a každý jazyk pozdĺžne rozpolila, ale môžete mäso nakrájať na väčšie kúsky. Vývar nevylievame, budeme ho ešte potrebovať.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie soté so syrovou omáčkou
Hrášková polievka
Vajíčková nátierka
Ryba s bylinkovým maslom
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Smažená niva s anglickou slaninou
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf