Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 1 človeka
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 907
21.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové pliecko
1 KS Bravčové srdce
1 KS Bravčová slezina
300 g Bravčová pečeň
1 KS Bravčový jazyk
2 KS Cibuľa (väčšie)
2 PL Bravčová masť
1 ČL Rasca mletá
1 ČL Zázvor (sušený)
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Nové korenie (mleté)
2 ČL Soľ
2 PL Múka hladká
Knedle:
Množstvo Ingrediencia
450 gMúka polohrubá
200 mlMlieko
1/2 kockaDroždie
1 ČLCukor kryštálový
2 ČLSoľ
1 KSVajce
Postup prípravy pre Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom
  1. 1

    Na masti osmažíme cibuľku pekne dohneda, pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso, orestujeme, pridáme srdiečko a slezinu, zarestujeme, prisypeme korenie, zalejeme vodou a dusíme, kým nie je všetko mäkké. Soľ nedávam hneď, aby sa droby lepšie uvarili. Počas dusenia dolievame tekutinu, ja pridávam vývar z jazykov. Potom zahustíme zátrepkou a necháme 15 minút prevariť.

  2. 2

    Nakoniec pridáme jazyk, ktorý sme vopred uvarili, olúpali a nakrájali na kocky a na masti sprudka orestovanú pečeň. Ďalej už nevaríme. Pridať môžeme i ľadvinky, ale pozor, tie majú svoj typický odér a je nutné dôkladne vyrezať všetky močovody a ľadvinky potom niekoľkokrát prepláchnuť vo vode.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie rezne na prírodno s hubovou omáčkou
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Jahodové rezy so smotanovým krémom
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Šuhajdy so salkom
Šalát s grilovaným oštiepkom
Kuracie prsia v krémovom plášti
Venčeky s pudingovým krémom
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie