x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom

Danula Vašíčková

Porcií 1
Minút 60
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 3 626 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na masti osmažíme cibuľku pekne dohneda, pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso, orestujeme, pridáme srdiečko a slezinu, zarestujeme, prisypeme korenie, zalejeme vodou a dusíme, kým nie je všetko mäkké. Soľ nedávam hneď, aby sa droby lepšie uvarili. Počas dusenia dolievame tekutinu, ja pridávam vývar z jazykov. Potom zahustíme zátrepkou a necháme 15 minút prevariť.

  • Krok 2.

    Nakoniec pridáme jazyk, ktorý sme vopred uvarili, olúpali a nakrájali na kocky a na masti sprudka orestovanú pečeň. Ďalej už nevaríme. Pridať môžeme i ľadvinky, ale pozor, tie majú svoj typický odér a je nutné dôkladne vyrezať všetky močovody a ľadvinky potom niekoľkokrát prepláchnuť vo vode.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept