Zemiakové gule plnené údeným mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Hluboce se musím poklonit všem babičkám a ženám, jež nepoznaly vymoženost moderní doby, bez které si dnešní domácnost už ani neumíme představit...vodovodní kohoutek. A přesto dokázaly v kuchyni fungovat na jedničku.Danula
videní 1259
14.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Zemiaky
150 g Múka hrubá
50 g Detská krupica
1 KS Vajce
1 ČL Soľ (podľa chuti)
600 g Údené mäso
Postup prípravy pre Zemiakové gule plnené údeným mäsom
  1. 1

    Rekapitulácia ingrediencií: 500g deň vopred v šupke uvarených zemiakov (olúpať), 150g hrubej múky, 50g detskej krupice, 1 vajce, 1 lyžička soli a mimo to cca 600g údeného mäsa (na kocky).

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Cuketová krémová polievka
Bryndzové halušky
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta
Kávový perník bez vajec
Znojemská hovädzia pečienka
Karamelovo - kávové rezy
Kuracie prsia s bešamelovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf