Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 2295
07.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie prsia
2-3 KS Vajce
3 PL Múka hladká
  Strúhanka
400 g Penne
1 ČL Soľ (podľa chuti)
  Olej
2 strúčik Cesnak
250 ml Mlieko
250 ml Kurací vývar
3 PL Múka hladká (na zahustenie)
1/4 ČL Biele korenie (podľa chuti)
150 g Parmezán
  Jarná cibuľka
Postup prípravy pre Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
  1. 1

    Na začiatok si predhrejeme rúru na 180 °C. Kuracie mäso klasicky obalíme v trojobale viackrát, aby sme získali chrumkavejší efekt. Tie si položíme ho do formy a dáme zapiecť na 20-25 minút do rúry. Treba občas pozrieť.. nie každá rúra pečie rovnako.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Kôprová omáčka
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Zemiakové placky
Kuracie v zemiakovej placke a šalát Coleslaw
Kuracie na hubách
Strapačky s kyslou kapustou
Kuracie prsia v krémovom plášti
Najlepší krémeš
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf