Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou

Hodnotenie (4.7/5)
7
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou
videní 553
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Kuracie prsia
6 PL Múka hladká
3 PL Zemiakový škrob
1 PL Olej
1 KS Vajce
1 štipka Soľ
1 a 1/2 ČL Kypriaci prášok do pečiva
250 ml Kečup jemný
3 PL Včelí med
3 PL Sezam (semiačka)
1 štipka Čili korenie mleté
  Čínska omáčka
Postup prípravy pre Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou
  1. 1

    Prsia som si umyla a nakrájala na väčšie kocky, v jednej miske zmiešala 6 lyžíc hladkej múky, 3 lyžice zemiakového škrobu, 1 lyžicu oleja, 1 vajce, štipku soli, 1 a 1/2 lyžičky prášku do pečiva a podľa potreby doliala vodu a vymiešala hladké hustejšie cesto, vložila do cesta kuracie prsia a premiešala.

  2. 2

    V druhej miske zatiaľ zamiešať 250ml sladkého kečupu, 3 lyžice medu, 3 lyžice sezamových semiačok , štipku drveného chilli a ešte trochu sladkokyslej čínskej omáčky z fľašky :). Na panvici rozpálime olej, vypražíme v ňom kúsky v cestíčku a nakoniec všetky vo veľkom hrnci premiešame s pripravenou omáčkou :)

  3. 3

    Ryža sa robila podľa návodu, normálne v obchode som kúpila jasmínovú ryžu Lagris

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Džatky domáce ako od babky
Zdravé zeleninové rizoto
Kuracie kari soté s horčicou
Syrová polievka
Špagety zapečené s mletým mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf