Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1847
01.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové líčka
1 KS Cibuľa (stredne veľká)
3 strúčik Cesnak
1/2 ČL Čili korenie mleté
1 PL Včelí med
250 ml Pivo svetlé
250 ml Vývar (mäsový)
2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Sušený cesnak
1 ČL Rasca mletá
1 PL Bravčová masť
Špenát:
Množstvo Ingrediencia
1/2 KSCibuľa (nadrobno)
3 strúčikCesnak
400 gŠpenát mrazený
1/2 hrnčekMlieko
1 PLOlej
1 ČLSoľ
1 ČLPodravka
4 PLMúka polohrubá
Knedle:
Množstvo Ingrediencia
5 KSRožok (starších na kocky)
2 KSVajce
80 gMúka hrubá
1 kelímokSmotana na šľahanie
1 ČLSoľ
1 štipkaPetržlenová vňať
Postup prípravy pre Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
  1. 1

    Mäso očistíme, odblaníme a každý kúsok prekrojíme napoly a potom ešte naplocho napoly, ale tentoraz úplne nedokrojíme (vznikne nám vždy taká tlamička), osolíme, okoreníme a posypeme sušeným cesnakom. Môžeme rovno sprudka opiecť zo všetkých strán na masti alebo, ako ja, uložíme cez noc do chladu preležať (naložené mäso je proste podľa mňa o level vyššie, chutnejšie, krehkejšie).

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Maďarský guľáš
Kuracie mexické soté s ryžou
Bravčové medailónky v slaninke
Bolonské špagety
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Tekvicový prívarok
Domáci KINDER mliečny rez
Najlepšia domáca Mortadela
Domáce Housky alebo žemle
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf