Hovädzie pliecko na horčici s ryžou

Hodnotenie (4.4/5)
8
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Někdy stačí opravdu jenom velmi málo, aby se kuchyní rozlinula dráždivá vůně, co spustí známý Pavlovův "slintací" reflex... A pak už můžu jen s pocitem dobře vykonané práce sledovat, jak drahoušci vylizují talíře.Danula
videní 16129
29.04.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzie pliecko
2 KS Cibuľa (väčšie, nadrobno)
2 PL Horčica plnotučná
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1/2 ČL Čierne korenie
cca 1 a 1/4 l Hovädzí vývar
  Múka hladká
  Olej
Postup prípravy pre Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
  1. 1

    Upresnenie: cca 1 a 1 / 4l hovädzieho vývaru (kto nemá použije rovnaké množstvo vody a 2 kocky masoxu

  2. 2

    Mäso nakrájať na cca 1cm hrubé plátky, mierne naklepať, z oboch strán osoliť, okoreniť, z jednej strany vždy potrieť horčicou a skladať na seba do misky. Nechať asi 1 hodinku odležať, potom obaliť z oboch strán v hladkej múke a sprudka orestovať na oleji. Orestované mäso skladať do tlakového hrnca. Do výpeku vsypať cibuľu a restovat dohneda, potom vsypať na mäso, všetko zaliať vývarom, aby bolo mäso úplne ponorené, hrniec uzavrieť a dusiť cca 30 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik
Bravčové na čiernom korení
Zdravé zeleninové rizoto
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Cesnaková polievka
Tortellini so syrovo-špenátovou omáčkou.
Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou
Kurací perkelt s haluškami
Morčacie v sójovej omáčke
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie