Jánošíkov tanier

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
27 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 1 človeka
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1505
14.04.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Zemiaky
2 plátok Šunka
30 g Syr (tvrdý)
1 KS Vajce
1 KS Jarná cibuľka
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Bravčová masť (na vyprážanie)
Postup prípravy pre Jánošíkov tanier
  1. 1

    Surové zemiaky ošúpeme a nahrubo nastrúhame, navrstvíme ich na panvicu a špachtľou pritlačíme, urovnáme na úhľadnú placku aby pekne držal tvar. Keď je z jednej strany opražená, otočíme, uprostred doslova roztrhneme jamku a dáme tam vajíčko. Všetko osolíme, okoreníme, zasypeme na hrubo nastrúhaným tvrdým syrom a na prúžky nakrájanou šunkou a pekne osmažíme. Nakoniec posypeme nasekanou jarnou cibuľkou.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Šunka plnená zeleninou
Syrové rohlíky ako slané pečivo
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Bravčové mäso so salámou
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Šunková pizza so syrovými okrajmi
Kuracie na paprike s haluškami
Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Kuracie medailónky s pikantnou omáčkou a ryža
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf