Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1350
14.04.2019
Mäso:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčová krkovička (bez kosti)
2 PL Soľ
1 PL Červená paprika sladká (údená mletá paprika)
1 PL Rasca mletá
1 ČL Čierne korenie mleté
3 PL Olej
200 ml Pitná voda
Knedle:
Množstvo Ingrediencia
500 gZemiaky (uvarené v šupke,najlepšie deň vopred)
150 gMúka hrubá
50 gDetská krupica
1 KSVajce
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
  1. 1

    Mäso nakrájame na veľké kocky, posypeme soľou a korením, pokvapkáme olejom, dôkladne všetko premiešame a uložíme do druhého dňa do chladničky. Potom už len podlejeme vodou a pečieme v dobre uzavretom pekáči (poistíme radšej alobalom) asi 2 hodinky na 170 stupňov domäkka. Pred koncom pečenia odklopíte veko, odoberieme prebytočný tuk a dopekáme do farby. Pre získanie dobrej šťavy nakoniec zalejte trochou vriacej vody.

  2. 2

    Použitím údenej papriky získa mäso zaujímavú chuť a krehkosť údeného mäsa.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Pľúcka na smotane
Nepečený BEBE koláč z kyslej smotany
Koložvárska (Klužská) kapusta
Bravčové Karé na prírodno s hráškovou ryžou
Kokosové rezy
Cuketová Bábovka
Kuracia zmes a cukeťáky z muffinového plechu
Kuracie kari soté s horčicou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie