Najlepšia domáca Mortadela

Hodnotenie (4.7/5)
11
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 4608
02.04.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mleté mäso
250 g Kuracie mäso
3 KS Vajce
2-3 strúčik Cesnak (podľa chuti)
1/2 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 PL Červená paprika sladká
1-2 ČL Soľ (podľa chuti)
1/2 ČL Vegeta
  Farebné korenie
Postup prípravy pre Najlepšia domáca Mortadela
  1. 1

    Domáca mortadella. 500g brav. mleté mäso, 250g na kocky pokrájané kuracie mäso, 3 vajcia, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, trochu vegety, na hrubo pomleté farebné korenie, kto chce pridať pokrájané olivy alebo čerstvú červenú papriku atď.

    foto receptu
  2. 2

    Všetky suroviny poriadne premiešať a nechať 12 hodín postáť v chladničke. Potom ešte raz premiešať, naplniť pevný sáčok a variť v horúcej vode 90 minút. Nechať vychladnúť a obaliť v mletej paprike.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Maya Ba

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
Domáce šišky s džemom a ovocím
Švédske morčacie závitky s ryžou
Kakaové palacinky
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Hovädzia roštenka s kôprovou omáčkou
Džatky domáce ako od babky
Grécka polievka
Kôprová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie