Najlepšia domáca Mortadela

Hodnotenie (4.7/5)
10
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Najlepšia domáca Mortadela
videní 390
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mleté mäso
250 g Kuracie mäso
3 KS Vajce
2-3 strúčik Cesnak (podľa chuti)
1/2 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 PL Červená paprika sladká
1-2 ČL Soľ (podľa chuti)
1/2 ČL Vegeta
  Farebné korenie
Postup prípravy pre Najlepšia domáca Mortadela
  1. 1

    Domáca mortadella. 500g brav. mleté mäso, 250g na kocky pokrájané kuracie mäso, 3 vajcia, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, trochu vegety, na hrubo pomleté farebné korenie, kto chce pridať pokrájané olivy alebo čerstvú červenú papriku atď.

    foto receptu
  2. 2

    Všetky suroviny poriadne premiešať a nechať 12 hodín postáť v chladničke. Potom ešte raz premiešať, naplniť pevný sáčok a variť v horúcej vode 90 minút. Nechať vychladnúť a obaliť v mletej paprike.

    foto receptu
  3. 3

    Dobrú chuť :)

Zdroj: Maya Ba
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Rybacia nátierka
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Zapekaná brokolica-karfiol so syrom
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Sex na tanieri ako výborný koláč
Zemiakové gnocchi so špenátom a kuracím mäsom
Pirohy s údeným mäsom
Šuhajdy z bielej čokolády
Veselé šišky z mletého mäsa a zemiakové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf