Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Kuchár/ka: Peter
videní 76
28.03.2019
Postup prípravy pre Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
  1. 1

    Cibuľu osmažíme na masti, na strednom plameni, pokiaľ nezozlatne, pridáme paradajky alebo kečup a dusíme spolu s cibuľou na hustejšie kašu. Do tohoto základu pridáme ml. papriku, pokrájané mäso a za stáleho miešania restujeme pokiaľ sa mäso nezatiahne. Osolíme, pridáme nakrájané čerstvé papriky, kto má rád pikantné chilli papričky, podlejeme a dusíme na miernom ohni.

  2. 2

    Podľa potreby podlievame a dusíme do zmäknutia mäsa. Guláš zahusťovať netreba, počas dusenia po odparení tekutiny sa zahustí sám. ????

Zdroj: Maya Ba
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pstruh s cesnakom a bylinkami
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi
Kuracie závitky so syrom a šunkou
Pečené a plnené kura
Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou
Rýchly jablkový bochník
Rybie filé na masle a hrášku
Cuketa plnená Hermelínom
Kuracie slimáky na špajli so zemiakovou kašou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf