Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1251
28.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzie mäso
2-3 KS Cibuľa
4 KS Paradajka (bez šupky)
1 KS Paprika červená
1 KS Paprika zelená
1 ČL Červená paprika pálivá
1 ČL Červená paprika pálivá
1 KS Čili paprika (ak chcete)
  Bravčová masť
Postup prípravy pre Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
  1. 1

    Cibuľu osmažíme na masti, na strednom plameni, pokiaľ nezozlatne, pridáme paradajky alebo kečup a dusíme spolu s cibuľou na hustejšie kašu. Do tohoto základu pridáme ml. papriku, pokrájané mäso a za stáleho miešania restujeme pokiaľ sa mäso nezatiahne. Osolíme, pridáme nakrájané čerstvé papriky, kto má rád pikantné chilli papričky, podlejeme a dusíme na miernom ohni.

  2. 2

    Podľa potreby podlievame a dusíme do zmäknutia mäsa. Guláš zahusťovať netreba, počas dusenia po odparení tekutiny sa zahustí sám. ????

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Maya Ba

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Filet z lososa na hráškovom pyré
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Palacinky
Domáci kurací Gyros
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Cuketové placky
Cuketový nákyp so syrom
Špenátová bábovka
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie