Kapustnica s domácou klobásou

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 105 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Janula Szabó
(4.75 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Kapustnica : do veľkého hrnca si dám variť údené v celku , 1-2 klobasky ktoré popichám, najlepšie 1 domáca a jedna papriková kvôli farbe. Po cca hodinke pridám nakrájanú kapustu aj s kapustnicou ( kto nemá rád kyslé nemusí dávať kapustnicu - teda šťavu z kapusty ) varím ešte cca pol hodinku a vyberiem mäso aj klobásky.

  • Krok 2.

    Sušené huby som si predtým namočila a 4x premyla vo vode, a pridala do kapustnice... povarila ešte 15 minút, dochutila červenou paprikou, soľ väčšinou netreba dávať lebo údené je dosť slané.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.