Kapustnica s domácou klobásou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
105 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kapustnica s domácou klobásou
Kuchár/ka: Jana Szabó
videní 130
25.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Údené mäso
2 KS Klobása
1 Kg Kapusta biela
2x hrsť Sušené huby
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 PL Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Kapustnica s domácou klobásou
  1. 1

    Kapustnica : do veľkého hrnca si dám variť údené v celku , 1-2 klobasky ktoré popichám, najlepšie 1 domáca a jedna papriková kvôli farbe. Po cca hodinke pridám nakrájanú kapustu aj s kapustnicou ( kto nemá rád kyslé nemusí dávať kapustnicu - teda šťavu z kapusty ) varím ešte cca pol hodinku a vyberiem mäso aj klobásky.

    foto receptu
  2. 2

    Sušené huby som si predtým namočila a 4x premyla vo vode, a pridala do kapustnice... povarila ešte 15 minút, dochutila červenou paprikou, soľ väčšinou netreba dávať lebo údené je dosť slané.

  3. 3

    Na konci ak je málo kyslé, pridáme ocot, ak je moc kyslá pridáme čistú vodu ???? podávam so širokými rezancami ????

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Jana Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie kari placky z cukety
Čokoládovo - brusnicová torta
Šalát s kuracím mäsom
Tekvicový prívarok
Rybacia nátierka
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Zapečené zemiaky so smotanou, brokolicou a kuracím mäsom
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou
Segedínsky guľáš
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf