Kapustnica s domácou klobásou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
105 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 820
25.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Údené mäso
2 KS Klobása
1 Kg Kapusta biela
2x hrsť Sušené huby
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 PL Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Kapustnica s domácou klobásou
  1. 1

    Kapustnica : do veľkého hrnca si dám variť údené v celku , 1-2 klobasky ktoré popichám, najlepšie 1 domáca a jedna papriková kvôli farbe. Po cca hodinke pridám nakrájanú kapustu aj s kapustnicou ( kto nemá rád kyslé nemusí dávať kapustnicu - teda šťavu z kapusty ) varím ešte cca pol hodinku a vyberiem mäso aj klobásky.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Mandarinkové kocky
Domáci slepačí vývar
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Kurací Stroganov s ryžou
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Kuracie na smotane
Zemiakovo syrové smažienky so zeleninovým šalátom
Tekvicová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf