Kapustnica s domácou klobásou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
105 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 1023
25.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Údené mäso
2 KS Klobása
1 Kg Kapusta biela
2x hrsť Sušené huby
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 PL Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Kapustnica s domácou klobásou
  1. 1

    Kapustnica : do veľkého hrnca si dám variť údené v celku , 1-2 klobasky ktoré popichám, najlepšie 1 domáca a jedna papriková kvôli farbe. Po cca hodinke pridám nakrájanú kapustu aj s kapustnicou ( kto nemá rád kyslé nemusí dávať kapustnicu - teda šťavu z kapusty ) varím ešte cca pol hodinku a vyberiem mäso aj klobásky.

    foto receptu
  2. 2

    Sušené huby som si predtým namočila a 4x premyla vo vode, a pridala do kapustnice... povarila ešte 15 minút, dochutila červenou paprikou, soľ väčšinou netreba dávať lebo údené je dosť slané.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Rýchly linecký koláč s marmeládou
Buchty na pare
Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
Kuracie v zemiakovej placke a šalát Coleslaw
Špagety s hlivou a mrkvový šalát
Pečený bravčový bôčik
Pečené teľacie na cibuľke a šťuchané zemiaky
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
Skvelý vajíčkový pampúch ako výdatné raňajky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie