Kapustnica s domácou klobásou

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
105 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 406
25.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Údené mäso
2 KS Klobása
1 Kg Kapusta biela
2x hrsť Sušené huby
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 PL Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Kapustnica s domácou klobásou
  1. 1

    Kapustnica : do veľkého hrnca si dám variť údené v celku , 1-2 klobasky ktoré popichám, najlepšie 1 domáca a jedna papriková kvôli farbe. Po cca hodinke pridám nakrájanú kapustu aj s kapustnicou ( kto nemá rád kyslé nemusí dávať kapustnicu - teda šťavu z kapusty ) varím ešte cca pol hodinku a vyberiem mäso aj klobásky.

    foto receptu
  2. 2

    Sušené huby som si predtým namočila a 4x premyla vo vode, a pridala do kapustnice... povarila ešte 15 minút, dochutila červenou paprikou, soľ väčšinou netreba dávať lebo údené je dosť slané.

  3. 3

    Na konci ak je málo kyslé, pridáme ocot, ak je moc kyslá pridáme čistú vodu ???? podávam so širokými rezancami ????

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cisárske trhance inak
Ceketa v syrovom cestíčku
Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Bolonské špagety
Mäsové guľky s cestovinou
Šunka plnená zeleninou
Syrovo-šunková roláda
Domáci vaječný likér
Kuskus kari kuracie v sezame
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf