Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 2060
23.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
700 g Bravčové mäso (karé)
1 KS Cibuľa
1 PL Bravčová masť
150 g Slanina
3 strúčik Cesnak
1 ČL Červená paprika sladká
  Korenie 4 farieb
  Rozmarín
1 PL Horčica plnotučná
  Vývar
Postup prípravy pre Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
  1. 1

    Bravčové plátky osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, potrieme horčicou obalíme v hladkej múke. Na masti si opražíme na kocky nakrájanú slaninku, potom nakrájanú 1 cibuľu. Po chvíli pridáme nakrájané asi 3 strúčiky cesnaku krátko spolu orestujeme. Pridáme mäso a prudko z každej strany opečieme. Vmiešame 1 malú lyžičku ml. papriky, farebné korenie, vetvičku rozmarínu, ešte trochu horčice, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Hermelín v zemiakovom cestíčku
Kuracie s brokolicovou omáčkou a domáce široké rezance
Karfiol pečený v rúre
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Pľúcka na smotane
Strieborný losos a Batatové pyré
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Kurací perkelt s haluškami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf