Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Kuchár/ka: Peter
videní 113
23.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
700 g Bravčové mäso (karé)
1 KS Cibuľa
1 PL Bravčová masť
150 g Slanina
3 strúčik Cesnak
1 ČL Červená paprika sladká
  Korenie 4 farieb
  Rozmarín
1 PL Horčica plnotučná
  Vývar
Postup prípravy pre Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
  1. 1

    Bravčové plátky osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, potrieme horčicou obalíme v hladkej múke. Na masti si opražíme na kocky nakrájanú slaninku, potom nakrájanú 1 cibuľu. Po chvíli pridáme nakrájané asi 3 strúčiky cesnaku krátko spolu orestujeme. Pridáme mäso a prudko z každej strany opečieme. Vmiešame 1 malú lyžičku ml. papriky, farebné korenie, vetvičku rozmarínu, ešte trochu horčice, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Občas premiešame a podľa potreby podlejeme. Kto chce šťavu bez korenin môže rozmixovat. Ja nemixujem. ????

  3. 3

    Ako prílohu podávame zemiakovú kašu.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Plnený chlieb
Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky
Strieborný losos a Batatové pyré
Žĺtkové rezy - koláč
Mexické hovädzie mäso
Vyprážaný syr Niva a zemiaková kaša s restovanou cibuľkou
Medový krémeš špeciál
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf