Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku

Hodnotenie (5/5)
9
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Kuchár/ka: Danula
videní 376
18.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (veľké, vykostené)
3 KS Vajce
3 PL Olej
3 PL Solamyl
4 strúčik Cesnak (prelisovať)
1,5 ČL Soľ
2 PL Horčica plnotučná
100 g Bravčová masť (na smaženie)
Postup prípravy pre Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
  1. 1

    Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkou.

  2. 2

    Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.

  3. 3

    Ako prílohu podávame zemiakové pyré. Dobrú chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Hrášková polievka
Viedenská roštenka s petržlenovým krémom
Holúbky - plnená kapusta
Klužská (koložvárska) kapusta
Zemiakové placky plnené Hermelínom
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Tvarohové tyčinky
Pečený bravčový bôčik
Orechovo tvarohová roláda
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf