Hovädzí guláš s domácimi haluškami

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 757
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Hovädzie mäso
2 KS Cibuľa šalotka
1/2 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
2 ČL Červená paprika sladká (cca)
1/2 balenie Guľašové korenie
2 PL Paradajkový pretlak
2 strúčik Cesnak
1 štipka Medvedí cesnak
1 ČL Petržlenová vňať
2 štipka Rasca
Domáce halušky:
Množstvo Ingrediencia
1 hrnčekMúka hladká
1 hrnčekMúka polohrubá
trochu  Olej
1 KSVajce
1 dlMlieko
1 ČLPetržlenová vňať
3/4 ČLSoľ (cca)
Postup prípravy pre Hovädzí guláš s domácimi haluškami
  1. 1

    Šalotku si nakrájame na drobno -speníme .Pridáme na kocky pokrájané mäso. Ochutíme soľou ,čiernym mletým korením ,červenou paprikou pridáme gulášové korenie .Podlejeme vodou .Pridáme dve PL pretlaku, medvedí cesnak, strúčik dva cesnaku, petržlenovú vňať a rascu..Dusíme. Zahustime hladkou múkou.

  2. 2

    Zmiešame Hrnček hladkej múky, hrnček polohrubej múky trošku oleja, 1 vajíčko, mlieko, medvedí cesnak, petržlenovú vňať a soľ. Vytvoríme tak cesto a to cez haluškovač pridáme do vriacej vody v hrnci. Keď halušky vyplávajú.. sú hotové

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Michaela Kubáň
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Moravské koláče plnené tvarohom a lekvárom
Kuracie rizoto so slovenskou ryžou
Domáci KINDER mliečny rez
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Výborná krémová Mrkvová polievka
Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Cookies
Bolonské špagety
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf