x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Hovädzí guláš s domácimi haluškami

Michaela Kubáň

Porcií 4
Minút 70
Náročnosť Nízka

(3.67 / 5)
Videné: 16 133 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Šalotku si nakrájame na drobno -speníme .Pridáme na kocky pokrájané mäso. Ochutíme soľou ,čiernym mletým korením ,červenou paprikou pridáme gulášové korenie .Podlejeme vodou .Pridáme dve PL pretlaku, medvedí cesnak, strúčik dva cesnaku, petržlenovú vňať a rascu..Dusíme. Zahustime hladkou múkou.

  • Krok 2.

    Zmiešame Hrnček hladkej múky, hrnček polohrubej múky trošku oleja, 1 vajíčko, mlieko, medvedí cesnak, petržlenovú vňať a soľ. Vytvoríme tak cesto a to cez haluškovač pridáme do vriacej vody v hrnci. Keď halušky vyplávajú.. sú hotové

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept