Hovädzí guláš s domácimi haluškami

Hodnotenie (3.7/5)
3
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Michaela Kubáň
videní 3709
15.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Hovädzie mäso
2 KS Cibuľa šalotka
1/2 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
2 ČL Červená paprika sladká (cca)
1/2 balenie Guľašové korenie
2 PL Paradajkový pretlak
2 strúčik Cesnak
1 štipka Medvedí cesnak
1 ČL Petržlenová vňať
2 štipka Rasca
Domáce halušky:
Množstvo Ingrediencia
1 hrnčekMúka hladká
1 hrnčekMúka polohrubá
trochu  Olej
1 KSVajce
1 dlMlieko
1 ČLPetržlenová vňať
3/4 ČLSoľ (cca)
Postup prípravy pre Hovädzí guláš s domácimi haluškami
  1. 1

    Šalotku si nakrájame na drobno -speníme .Pridáme na kocky pokrájané mäso. Ochutíme soľou ,čiernym mletým korením ,červenou paprikou pridáme gulášové korenie .Podlejeme vodou .Pridáme dve PL pretlaku, medvedí cesnak, strúčik dva cesnaku, petržlenovú vňať a rascu..Dusíme. Zahustime hladkou múkou.

  2. 2

    Zmiešame Hrnček hladkej múky, hrnček polohrubej múky trošku oleja, 1 vajíčko, mlieko, medvedí cesnak, petržlenovú vňať a soľ. Vytvoríme tak cesto a to cez haluškovač pridáme do vriacej vody v hrnci. Keď halušky vyplávajú.. sú hotové

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Michaela Kubáň
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Pečený bôčik s dusenou mrkvou
Zapekaná brokolica-karfiol so syrom
Lahodný pudingový koláč s kyslou smotanou
Kurací mletý rezeň chrumkavý
Kuracie mexické soté s ryžou
Šunkové rolky s chrenovou penou
Tiramisu roláda špeciál
Kuracie závitky so syrom a šunkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie