Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Sleduj nás
Facebook
Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
Kuchár/ka: Janka
videní 23
13.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Kuracie prsia
1 KS Cibuľa
1 PL Horčica plnotučná (podľa chuti)
1 PL Kečup jemný (podľa chuti)
1 KS Kyslá uhorka
1 Konzerva Kukurica (mensia)
200 ml Smotana na varenie
1 ČL Sójová omáčka
1 ČL Sušený cesnak
1/2 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
Postup prípravy pre Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
  1. 1

    Na rozohriatom oleji si osmažíme cibuľku a kuracie mäso, okoreníme, pridáme na jemno nakrájanú kyslú uhorku, lyžičku horčice, trocha kečupu (na začiatok trošku kečupu, na záver sa podľa chuti ním dochuti ) , podlejeme trochou vody a mäsko podusíme.

  2. 2

    Keď je mäsko hotové, podlejeme ho smotanou, podľa potreby zahustíme (deci studenej vody zmiešať s 1pl hladkej múky a pomaly vlievať za stáleho miešania), pridáme kukuricu, podľa chuti dochutíme korením sušeným cesnakom, sójovou omáčkou a kečupom. Pozor aby sme to neprekyslili.

  3. 3

    Podávame s pečenými zemiakmi a u nás bola aj ryža :)

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Janka Repjaková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Gazdovské cestoviny s nivou
Kuracie prsia s bešamelovou omáčkou
Kakaové esíčka
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Rukolový šalát
Džatky domáce ako od babky
Špenátová s vajíčkom
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf