Bravčová panenka a domáce hranolky

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Michaela Kubáň
videní 866
12.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Bravčová panenka
1/2 ČL Soľ
1/4 ČL Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčová panenka a domáce hranolky
  1. 1

    Panenku si nakrájame na kolieska. Okoreníme a osolíme. Na rozpálenom ohni opečieme z oboch strán ale len chvíľku, Panenka by mala ostať z vnútra ružová. Ako preliv môžeme použiť výpek

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Michaela Kubáň
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Plnené bravčové závitky
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Plnený chlieb
Rizoto ako zo školskej jedálne
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Kuracie na paprike s cestovinami
Maďarský guľáš
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf