Bravčové karé na hrášku

Hodnotenie (5/5)
20
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: ELA
videní 1820
04.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé
1 KS Cibuľa (väčšia)
1-2 strúčik Cesnak (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové karé na hrášku
  1. 1

    Úplne klasika :), na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak tiež nadrobno a keď je do zlatova upražená, pridáme mäsko nakrájané na pozdĺžne rezance, šampiňóny, všetko osmahneme podlejeme vývarom a dusíme.

  2. 2

    Keď je mäsko mäkké, dochutíme podľa seba ja dávam aj 1 lyžicu horčice, trochu worčestrovej omáčky, pretlačím ešte jeden cesnak a mleté korenie. Pridáme kukuricu a hrášok (ja mrazený), necháme prevrieť a hotovo.

  3. 3

    Bravčové soté z karé je super :) Ako prílohu podávame ryžu, samozrejme buď to podľa návodu alebo zvyku. Dobrú chuť

Zdroj: ELA

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Syrovo-šunková roláda
Medový krémeš špeciál
Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke
Kuracie srdiečka na omáčke s jasmínovou ryžou
Kuracia pečeň na smotane s ryžou
Cuketové guličky so zemiakovou kašou
Mäkkučké linecké koláčiky
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf