Bravčové karé na hrášku

Hodnotenie (5/5)
20
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: ELA
videní 4002
04.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové karé
1 KS Cibuľa (väčšia)
1-2 strúčik Cesnak (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové karé na hrášku
  1. 1

    Úplne klasika :), na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak tiež nadrobno a keď je do zlatova upražená, pridáme mäsko nakrájané na pozdĺžne rezance, šampiňóny, všetko osmahneme podlejeme vývarom a dusíme.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: ELA

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Pizza slimáky
Hlivový perkelt
Viedenská roštenka s petržlenovým krémom
Vyprážaná ryža s kuracím mäsom
Pľúcka na smotane
Plnené kuracie rezne so šunkou a syrom
Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré
Francúzke zemiaky
Bratislavské pliecko
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf