Bravčové líčka na pive

Hodnotenie (4.9/5)
15
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tatínkovo oblíbené jídlo. Příjemně navinulá chuť a masíčko měkounké jako dort...Danula
videní 2129
04.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové líčka
2 KS Cibuľa (väčšie)
6 strúčik Cesnak
400 ml Pivo svetlé
2 ČL Červená paprika pálivá
2 kocka Masox (bojón)
1 a 1/2 kelímok Kyslá smotana
3 PL Múka hladká
1-2 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Bravčové líčka na pive
  1. 1

    Príprava ingrediencií: Cca 1kg bravčových líčok (odblanit a prekrájať na väčšie kúsky), 2 cibule (nadrobno), 6 strúčikov cesnaku (nadrobno), 400ml svetlého piva, 2 lyžičky mletej pálivej papriky, 2 kocky masoxu, 1 a 1/2 kelímku kyslej smotany, 3 lyžice hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cuketa plnená Hermelínom
Zapekaná ryža
Nepečený Bingo Koláč
Zemiaky na kyslo
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Kurací rezeň plnený maslovým krémom
Bravčová krkovička na šťave s ryžou
Vyprážaná ryža s kuracím mäsom
Zdravé sušienky, nielen na Vianoce
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf