Zapečené mäsové rolky s mozzarellou

Hodnotenie (4.9/5)
14
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 15515
27.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Mleté mäso
2 balenie Mozzarella
12 plátok Anglická slanina
300 g Syr (tvrdý)
400 ml Smotana na šľahanie
1 dl Mlieko
4 PL Kečup jemný
2 PL Ajvar (zeleninová pasta)
1/2 ČL Čili korenie mleté
1 hrsť Bazalka (nasekat)
Postup prípravy pre Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
  1. 1

    2 balenia mozarelly (celkom 200g, každú guľôčku rozrezať na 6 dielikov), 12 veľkých plátkov anglickej slaniny, 300g tvrdého syra (použila som obyč. Eidam, najemno nastrúhať), 2 tégliky smotany na šľahanie (celkom 400g), 1/2 téglika mlieka (kelímok je myslený ten od smotany), 4 lyžice kečupu, 2 lyžice ajvar (zeleninová pasta), 1/2 lyžičky mletého čili, čerstvá bazalka ( nasekať).

  2. 2

    Každý kúsok mozarelly dôkladne zabaliť do fašírky, utvoriť valčeky, obaliť každý jednotlivo plátkom anglickej slaniny a naskladať do pekáča alebo zapekacej misy.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

avatar
ruzenakajanova@gmail.com | 22.01.2021 20:59:17
Mleté mäso je potrebné ochutiť ako klasické fašírky, alebo ho ochutia ostatné použité ingrediencie?
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Mini langoše
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Kuracie srdiečka na omáčke s jasmínovou ryžou
Tiramisu roláda špeciál
Farfalle so smotanovo-brokolicovou omáčkou
Lahodný pudingový koláč s kyslou smotanou
Pudingová lahôdka s lístkovým cestom a piškóty
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie