Zapečené mäsové rolky s mozzarellou

Hodnotenie (4.9/5)
8
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
videní 421
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Mleté mäso
2 balenie Mozzarella
12 plátok Anglická slanina
300 g Syr (tvrdý)
400 ml Smotana na šľahanie
1 dl Mlieko
4 PL Kečup jemný
2 PL Ajvar (zeleninová pasta)
1/2 ČL Čili korenie mleté
1 hrsť Bazalka (nasekat)
Postup prípravy pre Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
  1. 1

    2 balenia mozarelly (celkom 200g, každú guľôčku rozrezať na 6 dielikov), 12 veľkých plátkov anglickej slaniny, 300g tvrdého syra (použila som obyč. Eidam, najemno nastrúhať), 2 tégliky smotany na šľahanie (celkom 400g), 1/2 téglika mlieka (kelímok je myslený ten od smotany), 4 lyžice kečupu, 2 lyžice ajvar (zeleninová pasta), 1/2 lyžičky mletého čili, čerstvá bazalka ( nasekať).

  2. 2

    Každý kúsok mozarelly dôkladne zabaliť do fašírky, utvoriť valčeky, obaliť každý jednotlivo plátkom anglickej slaniny a naskladať do pekáča alebo zapekacej misy.

  3. 3

    V miske zmiešať smotanu, mlieko, syr, kečup, Ajvar, posekanú bazalku a čili a touto zmesou mäso preliať. Piecť odkryté v rúre 30 minút na 170 stupňov.

  4. 4

    Ako prílohu podávame zemiakové pyré. Dobrú chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Palacinky
Dukátové buchtičky
Spagetti Bolognese
Znojemská hovädzia pečienka
Kurací mletý rezeň chrumkavý
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Syrovo smotanové cestoviny so šunkou
Zemiaky na kyslo
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf