Bravčová panenka s cibuľkou

Hodnotenie (5/5)
10
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 3778
20.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Bravčová panenka (2x200g)
10 plátok Anglická slanina
1 dl Kurací vývar
4 KS Cibuľa červená (väčšie)
40 g Cukor kryštálový
50 ml Vinný ocot (červený)
50 ml Olej slnečnicový
1 ČL Soľ
Pyré:
Množstvo Ingrediencia
0,5 KgZemiaky
1 ČLSoľ (podľa chuti)
40 gMaslo
1 dlMlieko plnotučné
Postup prípravy pre Bravčová panenka s cibuľkou
  1. 1

    Panenku si zabalíme do slaninky a na panvici s trochou oleja orestujeme s každej strany. Podleje vývarom, privedieme k varu, plamen odstavíme a necháme pod pokrievkou asi 5 minút odstáť. Panenku vyberieme a do výpeku necháme rozpustiť kúsok masla.

  2. 2

    Cibuľu si nakrájame na väčšie kúsky a v menšom hrnci ju necháme skaramelizovať s cukrom a octom

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: YouTube

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Čokoládové lasagne
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Hruškovo zelerová krémová polievka
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Losos na masle a smotanové zemiaky
Perníkový koláč ala MIMI
Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Krehké šatôčky s kyslou smotanou
Domáce rohlíky či rožky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf