Bravčová panenka s cibuľkou

Hodnotenie (5/5)
10
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčová panenka s cibuľkou
Kuchár/ka: Peter
videní 348
20.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Bravčová panenka (2x200g)
10 plátok Anglická slanina
1 dl Kurací vývar
4 KS Cibuľa červená (väčšie)
40 g Cukor kryštálový
50 ml Vinný ocot (červený)
50 ml Olej slnečnicový
1 ČL Soľ
Pyré:
Množstvo Ingrediencia
0,5 KgZemiaky
1 ČLSoľ (podľa chuti)
40 gMaslo
1 dlMlieko plnotučné
Postup prípravy pre Bravčová panenka s cibuľkou
  1. 1

    Panenku si zabalíme do slaninky a na panvici s trochou oleja orestujeme s každej strany. Podleje vývarom, privedieme k varu, plamen odstavíme a necháme pod pokrievkou asi 5 minút odstáť. Panenku vyberieme a do výpeku necháme rozpustiť kúsok masla.

  2. 2

    Cibuľu si nakrájame na väčšie kúsky a v menšom hrnci ju necháme skaramelizovať s cukrom a octom

  3. 3

    Pyré, zemiaky si očistíme a nakrájame na kocky. Vo vode necháme zemiaky uvariť do mäkka, scedíme vodu a ešte horúce zemiaky si rozlačíme, medzi tým pridáme maslo a mlieko. Dochutíme soľou podla potreby.

  4. 4

    Podávame ako na fotografii :) dobrú chuť

Zdroj: YouTube
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Šunka plnená zeleninou
Morčacie v sójovej omáčke
Zapekaná cuketa s ryžou a mletým mäsom
Cestoviny s kuracím mäsom
Plnený chlieb
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Smotanové rezy
Pečené kuracie stehná
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf