Bravčové s ryžou a vajíčkom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Kuchár/ka: Danula
videní 397
20.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové mäso (napr. pliecko)
1 kocka Masox (bojón)
2 ČL Soľ
3 KS Párky
150 g Anglická slanina
150 g Uhorky nakládané
1 PL Múka hladká
3 KS Vajce (natvrdo)
1/2 ČL Korenie
Postup prípravy pre Bravčové s ryžou a vajíčkom
  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na plátky a naklepeme (dnes som použila pliecko), osolíme, okoreníme a sprudka orestujte na panvici. Potom naskladáte do tlakového hrnca, zalejte vodou, aby bolo mäso ponorené, pridám Masox, soľ, na kolieska pokrájané párky, anglickú slaninu (na kocky), sterilizované uhorky (na plátky).

  2. 2

    Varím asi 20 minút, potom vypnem a nechám dôjsť. Mäso vyberiem, odoberiem si do hrnčeka trochu vývaru, nechám vychladnúť a potom v ňom rozmiešame múku, vlejeme späť do hrnca a prevaríme, nakoniec pridám do omáčky na kocky pokrájané varené vajcia a dochutíme (soľ, korenie, sojovka).

  3. 3

    Ak chcem, aby mäso zostalo pekne vcelku, ohrievaný ho v miske v mikrovlnke a prelievame omáčkou až na tanieri. A alebo vložím mäso späť do hotovej omáčky a prehrejte všetko dohromady (mäso sa potom málinko rozpadne).

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Španielske vtáčky
Dukátové buchtičky
Kuracie na paprike s haluškami
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Paradajková omáčka
Šošovicová polievka na kyslo
Bravčové líčka na pive
Jablkový hnetený
Zemiakový šalát bez majonézy
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf