listok
Peter Lauf

Porcií 5
Minút 60
Náročnosť Nízka

(4.4 / 5)
Videné: 28 995 x
Znojemská hovädzia pečienka
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Maya Ba

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na masti si sprudka krátko opečieme osolené (nakrájané na plátky), horčicou potreté mäso. Odložíme bokom a vo výpeku orestujeme pokrájanú slaninku, potom pridáme nasekanú cibuľu a opečieme do hneda. Mäso pridáme k cibuli, podlejeme vývarom a dusíme. Neskôr podlievame len nálevom zo ster. uhoriek. Pred koncom pridáme nakrájané ster. uhorky a krátko podusíme.

  • Krok 2.

    Podávame s ryžou, prípadne aj uhorkovým šalátom ako na fotografii.

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept