Znojemská hovädzia pečienka

slide
  • Porcie: 5
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Maya Ba
(4.4 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na masti si sprudka krátko opečieme osolené (nakrájané na plátky), horčicou potreté mäso. Odložíme bokom a vo výpeku orestujeme pokrájanú slaninku, potom pridáme nasekanú cibuľu a opečieme do hneda. Mäso pridáme k cibuli, podlejeme vývarom a dusíme. Neskôr podlievame len nálevom zo ster. uhoriek. Pred koncom pridáme nakrájané ster. uhorky a krátko podusíme.

  • Krok 2.

    Podávame s ryžou, prípadne aj uhorkovým šalátom ako na fotografii.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.