Znojemská hovädzia pečienka

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1551
19.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
750 g Hovädzia pečeň
100 g Slanina
100 g Horčica
1 KS Cibuľa (väčšia)
500   Vývar (koľko treba)
150 g Uhorky nakládané
Postup prípravy pre Znojemská hovädzia pečienka
  1. 1

    Na masti si sprudka krátko opečieme osolené (nakrájané na plátky), horčicou potreté mäso. Odložíme bokom a vo výpeku orestujeme pokrájanú slaninku, potom pridáme nasekanú cibuľu a opečieme do hneda. Mäso pridáme k cibuli, podlejeme vývarom a dusíme. Neskôr podlievame len nálevom zo ster. uhoriek. Pred koncom pridáme nakrájané ster. uhorky a krátko podusíme.

  2. 2

    Podávame s ryžou, prípadne aj uhorkovým šalátom ako na fotografii.

Zdroj: Maya Ba

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Minútková krkovička s restovanou fazuľkou so slaninou
Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Bravčová panenka s cibuľkou
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Domáca zmrzlina
Plnené bravčové závitky
Zemiakové gnocchi so špenátom a kuracím mäsom
Syrovo-šunková roláda
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf