Znojemská hovädzia pečienka

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Znojemská hovädzia pečienka
Kuchár/ka: Peter
videní 150
19.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
750 g Hovädzia pečeň
100 g Slanina
100 g Horčica
1 KS Cibuľa (väčšia)
150 g Uhorky nakládané
Postup prípravy pre Znojemská hovädzia pečienka
  1. 1

    Na masti si sprudka krátko opečieme osolené (nakrájané na plátky), horčicou potreté mäso. Odložíme bokom a vo výpeku orestujeme pokrájanú slaninku, potom pridáme nasekanú cibuľu a opečieme do hneda. Mäso pridáme k cibuli, podlejeme vývarom a dusíme. Neskôr podlievame len nálevom zo ster. uhoriek. Pred koncom pridáme nakrájané ster. uhorky a krátko podusíme.

  2. 2

    Podávame s ryžou, prípadne aj uhorkovým šalátom ako na fotografii.

Zdroj: Maya Ba
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Syrová roláda s kuracími prsiami a hubami
Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Gazdovské cestoviny s nivou
Kurací mix
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Smažený losos a zemiakové ruže
Smotanové cestoviny s hráškom
Kakaové palacinky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf