x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pivný guláš z teľacieho mäsa

slide
Pozor Súťaž!
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(4.8 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 6 550 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso očistíme, odblaníme a nakrájame na veľké kocky. Tie sprudka orestujeme na masti (restujte po častiach) a odložíme do pomalého hrnca. Vo výpeku orestujeme pekne dohneda cibuľu, zalejeme trochou vývaru a necháme chvíľku odvariť.

  • Krok 2.

    Všetko vlejeme do hrnca k mäsu, pridáme cesnak, paradajkový pretlak, mletú papriku, mleté ​​čierne korenie, soľ a pivo, zalejeme vývarom, aby bolo mäso ponorené, uzavrieme a varíme na nižší stupeň asi 4 hodinky.

  • Krok 3.

    Mäso musí byť mäkké. Potom zahustíme trochou hladkej múky, rozmiešané v studenej vode, pridáme majoránku a necháme ďalších 30 minút variť. Dochutíme mletým chilli, prípadne podľa chuti prisolíme.

  • Krok 4.

    Podávame z cestovinami alebo zemiakmi.. podľa chuti.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.