Pivný guláš z teľacieho mäsa

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
260 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1421
17.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Teľacie (nožina)
3 KS Cibuľa (väčšie, nadrobno)
5 strúčik Cesnak (nadrobno)
1 PL Červená paprika sladká
500 ml Pivo svetlé
500 ml Vývar (koľko treba)
2 ČL Soľ (podľa chuti)
1/2 ČL Čierne korenie (podľa chuti)
1/2 ČL Čili korenie mleté (podľa chuti)
2 PL Paradajkový pretlak
1 PL Majoránka (podľa chuti)
  Múka hladká
Postup prípravy pre Pivný guláš z teľacieho mäsa
  1. 1

    Mäso očistíme, odblaníme a nakrájame na veľké kocky. Tie sprudka orestujeme na masti (restujte po častiach) a odložíme do pomalého hrnca. Vo výpeku orestujeme pekne dohneda cibuľu, zalejeme trochou vývaru a necháme chvíľku odvariť.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pečený bôčik s dusenou mrkvou
Koložvárska (Klužská) kapusta
Najlepší čučoriedkový cheesecake ako super dezert
Venčeky s maslovo-pudingovým krémom
Šalátová polievka s vajíčkom
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Panenka s bylinkami
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Pizza chlieb
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf