Koložvárska (Klužská) kapusta

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tato Palo si pochvaloval. Je to to recept ešte od mojej mamky.Jarmila
Kuchár/ka: Jarmila Laufová
videní 3696
16.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Kapusta kyslá
100 g Slanina
2 KS Cibuľa
500   Bravčové mleté mäso
150 g Ryža (cca)
6 KS Párky (alebo 2 klobasy)
3 ČL Červená paprika sladká
1 ČL Soľ (podľa chut)
1/2 ČL Čierne korenie mleté
1/2 ČL Vegeta
1,5 Kg Zemiaky
500 ml Smotana na varenie
100 g Bravčová masť
Postup prípravy pre Koložvárska (Klužská) kapusta
  1. 1

    Kapustu (ak je mohutná tak pokrájame a premyjeme) udusíme na slaninke so sľou. Na časti cibuľke orestujeme mäso so soľou, peprom a paprikou.

  2. 2

    Zvlášť uvaríme ryžu v slanej vode a kúskom vegety.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Jarmila Laufová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Plnené bravčové závitky
Pivovarská bašta s cestovinami
Sviečková na smotane
Omeleta so šunkou
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Jahodové rezy so smotanovým krémom
Maslové zemiaky s plnenou paprikou
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Pudingová roláda bez múky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie