x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Koložvárska (Klužská) kapusta

Jarmila Laufová

Porcií 8
Minút 120
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 13 854 x
slide

Komentár kuchára

Tato Palo si pochvaloval. Je to to recept ešte od mojej mamky.


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Kapustu (ak je mohutná tak pokrájame a premyjeme) udusíme na slaninke so sľou. Na časti cibuľke orestujeme mäso so soľou, peprom a paprikou.

  • Krok 2.

    Zvlášť uvaríme ryžu v slanej vode a kúskom vegety.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept