x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Zemiakové gnocchi so špenátom a kuracím mäsom

Danula Vašíčková

Porcií 5
Minút 60
Náročnosť Nízka

(4.83 / 5)
Videné: 37 485 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Použila som stehenné mäso, podľa mňa je šťavnatejšie a chutnejšie než prsia, očistiť a nakrájať na väčšie kúsky

  • Krok 2.

    Na oleji necháme zozlatnúť nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso a zarestujeme. Do hrnca potom vsypeme umyté listy špenátu (predtým môžeme veľké listy nasekať), pridáme cesnak, karí, korenie a rozdrobíme bujónovú kocku, ľahko podlejeme vodou a dusíme asi 15-20 minút pod pokrievkou, občas premiešame. Potom zalejeme smotanou a za občasného miešania necháme zmes zhustnúť.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept