Bratislavské pliecko s cestovinami

Hodnotenie (4.7/5)
21
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 15578
09.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Bravčové pliecko (na plátky)
2 KS Cibuľa (nadrobno)
2 PL Paradajkový pretlak
1 balenie Mrkva (baby karotka)
1/2 balenie Hrášok mrazený
1 KS Petržlen (na male kocky)
2 KS Uhorky nakládané (veľké)
750 ml Vývar (mäsový)
1/2 KS Citrón (šťava)
200 ml Mlieko
100 ml Smotana na šľahanie
100 ml Pitná voda
1 PL Múka hladká
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1/2 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 dl Olej
Postup prípravy pre Bratislavské pliecko s cestovinami
  1. 1

    Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán. Takto pripravené plátky mäsa sprudka orestujeme na oleji, vyberieme a uložíme na dno tlakového hrnca. Vo výpeku orestujeme cibuľu, zalejeme trochou vody, premiešame a vlejeme na mäso. Pridáme paradajkový pretlak a soľ, zalejeme vývarom, aby mäso bolo úplne ponorené, hrniec uzavrieme a dusíme asi 40 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

avatar
valkovabozka@gmail.com | 23.02.2020 14:55:09
Skvelý recept, veľmi chutný, len sa tak zaprášilo za ním. Ďakujem
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Minútková krkovička s restovanou fazuľkou so slaninou
Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli
Rybacia nátierka
Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku
Krémová brokolicová polievka
Bravčová pečeň
Chilli con carne
Bravčové kocky na hrášku s tarhoňou
Výborný hrnčekový čokoládový koláč
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf