Sviečková na smotane

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Sviečková na smotane
Kuchár/ka: Michaela
videní 153
07.02.2019
Omáčka:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Koreňová zelenina (metrzlen, mrkva)
1 KS Cibuľa
1 KS Zeler (menší)
2 KS Bobkový list
3 KS Čierne korenie (guličky)
2 KS Nové korenie (guličky)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
2 štipka Čierne korenie mleté (podľa chuti)
trochu   Korenie
trochu   Citrónová šťava
trochu   Brusnice (na tanier)
1 balenie Smotana na šľahanie
Mäso:
Množstvo Ingrediencia
500 gPravá sviečkova
50 gSlanina
1/2 ČLKorenie
1 strúčikCesnak
1/2 ČLSoľ (podľa chuti)
Postup prípravy pre Sviečková na smotane
  1. 1

    Mäso nakrájame, ochutíme, prešpikujeme a opečieme na prudkom ohni z obidvoch strán.Do mäsa a výpeku pridám očistenú prekrojenú zeleninu.Dáme koreniny podlejeme vodou alebo vývarom a prikryjeme alobalom .Pečieme v rúre kým nie je mäso hotové asi 1 hodinu. Mäso vyberieme, rozmixujeme zeleninu, pridáme šlahačkovú smotanu, pokvapkáme citronom. Podávame s knedľou a brusnicami. Dobrú chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Michaela Kubáň
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Ovocný koláč s tvarohom
Kuracie nugetky v kukuričných lupienkoch
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Banánovo čučoriedkové toasty
Schaumrolle alá MIMI
Jablková bomba
Domáce šišky s džemom a ovocím
Živanská
Vyprážaný syr Niva a zemiaková kaša s restovanou cibuľkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf