Hovädzie znojemské mäso s ryžou

Hodnotenie (4.3/5)
3
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 4200
07.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Hovädzie zadné
100 g Uhorky nakládané
1 ČL Soľ
1 KS Cibuľa
2-3 PL Olej
50 g Múka hladká
2 PL Horčica (podľa chuti)
Postup prípravy pre Hovädzie znojemské mäso s ryžou
  1. 1

    Na troche oleja prudko opečieme plátky hovädzieho mäsa, ktoré osolíme a potrieme horčicou. Odložíme ich na chvíľu bokom a na výpeku orestujeme na malé kocky pokrájaný kúsok údenej slaniny. Pridáme cibuľu krájanú na drobno a opečieme ju do hneda (nespáliť, len dlhšie opekať), aby bola pekná hnedá šťava. Mäso vložíme späť, trochu podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou na miernom ohni za občasného premiešania. Neskôr už nepodlievame vodou, ale nálevom z uhoriek a dusíme ďalej.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Najlepšia domáca Mortadela
Špagety s hlivou a mrkvový šalát
Mäsové guľky s cestovinou
Kuracie na paprike s haluškami
Cviklové placky s ricottou
Rizoto ako zo školskej jedálne
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Bryndzová nátierka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf