Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Kuchár/ka: Peter
videní 318
07.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
2/3 ČL Soľ (podľa chuti)
1 PL Horčica
200 ml Fazuľa struková
200 ml Kukurica
1 PL Solamyl (cca)
Ryža
Množstvo Ingrediencia
300 gRyža
3/4 ČLKurkuma
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
  1. 1

    Klasicky si pripravíte mäso - nakrájať, opiecť, okoreniť, osoliť, podliať vodou, môžte dať aj horčicu a dusiť takmer do mäkka. Pred koncom si pridáte fazuľky struky (ja mam radšej chrumkavejsie, takže takmer pred koncom ich pridám a kukuricu) A zahustíme jemne solamylom (resp.mukou)

    foto receptu
  2. 2

    Ryžu varíme podľa zvyku alebo návodu na obale, no pridáme kurkumu, ta pekne zvýrazni chuť.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Ryba na masle s hráškovým pyré
Sviečková na smotane
Domáci veka chlieb s hermelínovou nátierkou
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Zemiaky na kyslo
Špenátová polievka so smotanou
Jánošíkov tanier
Tekvicová polievka - pomarančovo krémová
Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf