Gordon Blue a zemiakové pyré

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Gordon Blue a zemiakové pyré
videní 241
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Kuracie prsia
150 g Šunka
150 g Syr (eidam alebo oštiepok)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
trochu   Čierne korenie mleté
Na obalenie:
Množstvo Ingrediencia
1 hrnčekStrúhanka
1 hrnčekMúka hladká
3 KSVajce (cca)
Pyré:
Množstvo Ingrediencia
1 KgZemiaky
100 mlMlieko plnotučné
100 mlSmotana na šľahanie
80 gMaslo
3 štipkaSoľ (podľa chuti)
Postup prípravy pre Gordon Blue a zemiakové pyré
  1. 1

    Kuracie prsia prekrojíme, jemne naklepeme ochutíme jemne soľou a čiernym korením (soľ opatrne syr aj šunka sú slané) na mäsko dáme plátok šunky a plátok syru.Mäso preložíme do “taštičky” a uzavrieme špáradlom. Dáme si variť zemiaky pokrájané na kocky do osolenej vody. Kým sa uvaria obalíme si mäso v trojobale Hl.múka ,vajíčko a strúhanka. Na vyprážanie použijeme väčšie množstvo oleja.Keď máme olej rozpálený teplotu znížime a vyprážame do zlatista z obidvoch strán.

  2. 2

    Vypražené rezníky ukladáme na plech. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov a dopekáme 10-15minút v rúre .Treba kontrolovať aby nezhoreli. Čas je individuálny od hrúbky mäsa.Do uvarených zemiakov pridám štvrť masla ,smotanu a vyšľaháme.

  3. 3

    Podávame so zeleninou alebo kompótom.Dobrú chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Michaela Kubáň
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kôprová omáčka
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
Šuhajdy s orechovou plnkou
Kuracie prsia s olivami
Hlivový perkelt
Kuracie srdiečka na omáčke s jasmínovou ryžou
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Plnená paprika
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf