Bratislavské pliecko

Hodnotenie (4.9/5)
7
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Ewelin Čertova
videní 3120
06.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčové pliecko
1 KS Cibuľa
1 PL Olej
1 ČL Soľ (podľa chuti)
150 ml Smotana na varenie
2 PL Múka hladká (cca)
1 ČL Citrónová šťava (podľa chuti)
Ďalej do omáčky:
Množstvo Ingrediencia
500 gHrášok a mrkva zmes
200 gUhorky nakládané
Postup prípravy pre Bratislavské pliecko
  1. 1

    Bravčové pliecko v celku umyjeme, osušíme a nasolíme. Na rozohriatom tuku osmažíme nasekanú cibuľu a na nej osmažíme kus mäsa v celku. Mäso obraciame, aby sa opieklo a zatiahlo zo všetkých strán. Do výpeku pridáme rajčinový pretlak, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou za občasného podlievania do mäkka. Mäkké mäso vyberieme a nakrájame na porcie.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Ewelin Čertova
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zemiakovo klobásový špíz
Chilli špagety s kuracími rezancami na čínsky spôsob
Žĺtkové rezy - koláč
Jednoduchá zeleninová polievka
Špagety s petržlenovou vňaťou
Zeleninový vývar
Cícerová polievka
Venčeky s pudingovým krémom
Ryba na masle
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf